Vi vill se satsningar också på Landsbygden!

Som ett första steg har Kommunlistan nu till Kommunfullmäktige i Hedemora inlämnat ett antal motioner/förslag om satsningar i Långshytteområdet . Motionerna handlar bla. om att rostskyddsbehandla och måla hopptornet vid Rällingen; om att inrätta omklädningshytter vid Rällingen och Lången; om att anordna grillplatser vid badplatserna och trivselåtgärder vid ”Kesolunden” som t.ex blomsterarrangemang, kägelbana, grillplats, badmintonbana m.m.

Vi kommer nu att i ett nästa steg, efter lokal förankring, gå vidare med övriga orter/delar utanför centralorten.

 Kommunlistan har också till Kommunfullmäktige inlämnat en motion om att åter öppna högstadiet vid Jonsboskolan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *