Roadshow – Första stopp vid Stjärnsundskiosken

Idag, 2017-05-20, startade vi vår Roadshow till Hedemora kommuns yttre orter med syftet att höra hur landsbygdens invånare ser på möjligheterna att utveckla sin del av kommunen. Första anhalt var Stjärnsund.

Mötet var välbesökt, diskussionerna livliga och många bra förslag till åtgärder som av Stjärnsudsborna anses viktiga att genomföra presenterades. Nu är det upp till oss i Kommunlistan (KL) att i kommunfullmäktige och nämnder verka för att förslagen kan bli verklighet.

Vi tackar Stjärnsund för ett givande möte och ett speciellt tack till Olof i kiosken som lät oss låna glasverandan.

Nu drar vi vidare och nästa lördag, 2017-05-27, finns vi vid affären i Garpenberg för att lyssna till hur Garpenbergsborna tycker att vi kan bidra till utvecklingen av sin del av kommunen.

TACK STJÄRNSUND

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *