Hela Hedemora kommun ska blomma!

När en Långshyttebo tidigare reste ett medborgarförslag att pryda broarna i Långshyttan med blommor under sommaren blev det nobben från den politiska majoriteten. Utsmyckningen av orterna utanför centralorten var en sak för vägföreningar och personliga initiativ. Utsmyckning och planteringar i centralorten däremot är en sak för kommunen.

Vi i kommunlistan delar inte den uppfattningen utan vi anser att det i allra högsta grad är genom kommunens försorg och ansvar som närmiljön ska hållas attraktiv och välkomnande inte bara i centralorten utan också i övriga kommundelar.

Därför kommer Kommunlistan att med egna medel bekosta/sponsra blomsterarrangemang i orterna utanför centrala Hedemora. Först ut är Långshyttan där vi tagit fasta på medborgarförslaget med blomsterarrangemang på broarna.

 

Övriga orter följer inom den närmaste tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *