Roadshow tredje stoppet – Långshyttan

Lördagen den 3 juni var det Brukets Dag i Långshyttan och naturligtvis fanns Kommunlistan på plats. Det var många av besökarna som stannade till hos oss och framförde sina synpunkter på politiken i Hedemora. För oss i KL en viktig dialog med medborgarna och värdefulla kommentarer.

Vi känner ett stort lokalt stöd för vår motion om att åter öppna Högstadiet i Jonsboskolan. På några få timmar har mer än 300 personer satt sina namn på den namninsamling vi startat om återöppnande av högstadiet. Namninsamlingen fortsätter och listor finns för påskrift nu i bl.a. Stjärnsundskiosken, och kommer på fler ställen inom närmaste dagarna. (meddelas då här)

Partiets satsning, ”Hela Hedemora kommun ska blomma”, med sponsring av blomsterarrangemang på orterna utanför centralorten uppskattades av många av besökarna.

Fjärde stopp i vår Roadshow är på lördag den 10 juni i Smedby. Vi kommer att finnas vid Affären i Smedby.

TACK LÅNGSHYTTAN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *