Roadshow – Vikmanshyttan.

Vi startade vår Roadshow till Hedemora kommuns yttre orter den 20 maj och idag 17 juni nådde vi slutpunkten i Vikmanshyttan. Vi har under några lördagstimmar träffat boende i Stjärnsund, Garpenberg, Långshyttan, Smedby och Vikmanshyttan. Många intressanta synpunkter på relationen landsbygd – centralort  har framkommit och dito bra förslag till åtgärder har till oss framförts. Nu är det upp till oss i Kommunlistan att ta synpunkter och förslag vidare till praktiskt genomförande.

Det är möjligt att med dagens majoritetsförhållanden i Kommunfullmäktige förslagen inte kommer att finna acceptans hos majoriteten men vad som står tydligt efter vår Roadshow är att det bland landsbygdens befolkning finns många som anser att resurserna i kommunen är skevt fördelade och detta på landsbygdens bekostnad.

Vi återkommer i höst och till dess önskar vi alla i Hedemora kommun en skön sommar.

TACK VIKMANSHYTTAN

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *