Öppet hus på Onsdag den 6 september!

Nu kör vi efter sommaruppehållet åter igång med ÖPPET HUS första onsdagen i månaden.

Vi träffas som vanligt i Partilokalen i Långshyttan klockan 17.00 – 19.00. Här kan du vanligtvis träffa oss som sitter i Kommunfullmäktige och Nämnder.

Om ett år, den 16 september, är det åter val till Kommunfullmäktige och vi kommer under det kommande halvåret att forma vårt team och våra mål för den kommande fyraårsperioden såväl som på längre sikt. Är du intresserad av att delta i utformningen av och ta ansvar för Hedemora kommuns långsiktiga utveckling och/eller ingå i det team som hos väljarna kommer att söka stöd för genomförandet av de gemensamt satta målen – kom inpå en fika eller kontakta Allan Mattsson (070-305 33 86) eller Per Bengtsson (070-590 40 85)

VÄLKOMNA

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *