Öppet hus på onsdag 6 december…..Välkommen in!

Nu kör vi årets sista ÖPPET HUS och återkommer onsdagen 7 februari 2018.

Vi träffas som vanligt i Partilokalen i Långshyttan klockan 17.00 – 19.00. Här kan du vanligtvis träffa oss som sitter i Kommunfullmäktige och Nämnder.

Den 9 september 2018, är det åter val till Kommunfullmäktige och vi kommer under de kommande månaderna att forma vårt team och våra mål för den kommande fyraårsperioden såväl som på längre sikt. Är du intresserad av att delta i utformningen av och ta ansvar för Hedemora kommuns långsiktiga utveckling och/eller ingå i det team som hos väljarna kommer att söka stöd för genomförandet av våra gemensamt satta mål – kom inpå en fika eller kontakta Allan Mattsson (070-305 33 86) eller Per Bengtsson (070-590 40 85)

VÄLKOMNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *